Voor 13 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Bezorggebied & Bezorgkosten

Dit zijn de plaatsen waar we met onze eigen bezorgdienst de bloemen bezorgen. De bezorgkosten zijn 5,95 Euro per bestelling.

 Den Haag
 Leidschendam
 Loosduinen
 Nootdorp
 Rijswijk
 Scheveningen
 Voorburg
 Wassenaar

Heb je vragen over de bezorging? Neem dan contact met ons op of bel: 070-3632121

Rouwboeket bestellen en laten bezorgen in Den Haag?

Bloemen zijn er niet alleen voor feestelijke gelegenheden. Ook bij verdrietige momenten kunnen bloemen veel zeggen en zelfs troost bieden. Bloemboutique Ton Hofman is ruim 36 jaar gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van rouwarrangementen en rouwbloemen in Den Haag. Bekijk hier ons volledige assortiment aan rouwstukken.

Wij bezorgen bij de volgende uitvaartcentra, crematoria, kerken en begraafplaatsen in Den Haag

Wij bezorgen iedere dag rouwboeketten bij de onderstaande uitvaartcentra. Staat de gewenste locatie er niet bij, neem dan contact met ons op. We bezorgen ook bij kerken, begraafplaatsen, de nabestaanden of bij je thuis. Bestel je voor 13.00, dan kunnen we dezelfde dag nog bezorgen.

 Kiezen uit rouwwerk of personaliseren

Rouwwerk heeft vaak de vorm van platte of langwerpige bloemstukken, die op en bij de kist worden gelegd. Maar we maken ook rouwkransen, harten of een afwijkende vorm (muzieknoten bijvoorbeeld), die past bij het karakter van de overledene.

De bloemen die we in het rouwboeket gebruiken zijn dagvers en door ons zelf ingekocht. Wilt u meer weten of een persoonlijk rouwboeket laten samenstellen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.